MOST READ: 2012

Da der er kommet rigtig mange nye læsere til bloggen i løbet af december, tænkte jeg at det kunne være meget sjovt at reposte nogle af de lidt ældre indlæg her på bloggen, som har været de mest læste/dem der er flest, der har søgt på. Det er måske også lidt en overspringshandling fra min side, her midt i de sidste eksamensforberedelser. Vi skal nemlig alle tre (Camilla-Marie, Tatiana og jeg) til eksamen i projektledelse i morgen, så kryds lige fingre for os! ;-)
But here goes, klik på teksten for at se det oprindelige indlæg:

De mest læste inspirations-indlæg:

.

.De mest læste DIY-indlæg:

 .

Hvilket indlæg har været jeres favorit? :-)

Mette.

Photobucket

Skriv en kommentar

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 

Følg HOMESiCK:

HOMESiCK - bloglovin HOMESiCK - bloglovin

INSTAGRAM

@homesickblog
gamle indlæg, homesick, repost